top of page
PMU correctie 2.jpeg

PMU Removal & carbon peeling

PMU CORRECTIE

Wat is nou precies PMU correctie ? 
Bij een PMU correctie, corrigeren we plekken van de al bestaande PMU elders of indien gewenst verwijderen we de PMU helemaal. Zodat je weer een mooie nieuwe basis hebt voor het aanbrengen van nieuwe PMU. Dit doen wij d.m.v. lasertechniek. Deze techniek is niet geheel pijnloos, sommige ervaren het als een elastiekje tegen de huid andere ervaren het als irritant. Dit is per persoon afhankelijk. Om de PMU in zijn geheel te verwijderen zal je meerdere behandelingen nodig hebben. Dit heeft met een aantal factoren te maken. 
- Hoe oud is de PMU
- Hoe diep is deze gezet
- Kleur.
Gemiddeld heb je 1 tot 3 behandelingen nodig. Na 6-8 weken NA de laatste behandeling is de huid voldoende hersteld om hier nieuwe PMU op te plaatsen. 

 

TARIEVEN

Intake
Losse behandeling
2e en volgende behandeling


Laser icm powderbrows 

GRATIS
€ 75
€ 59

€ 400 

( prijs powderbrows + 1 losse behandeling, ongeacht hoeveel er nodig zijn )

CARBON PEELING

Carbon peeling is een laser peeling. De carbon is een medische koolstof icm diverse mineralen en vitaminen die de huid zuiveren. Deze absorbeert vuil van buitenaf en exfolieert de huid. Ook is deze behandeling in kuur verband goed om acné aan te pakken & rimpels te verminderen. Dit komt doordat het laserlicht het aanmaken van elastine activeert. De behandeling is geheel pijnlijs. Tijdens de behandeling hoor je de warmte van de laser wel te voelen, het mag alleen geen pijn doen.

TARIEVEN

Gelaat los

Gelaat + Hals los

Gelaat kuur ( 3 behandelingen )

Gelaat + Hals kuur ( 3 behandelingen ) 

€ 55
€ 75

€ 165
€ 225 

Wilt u eerst op intake om te bespreken of deze behandeling iets is voor u en overeenkomt met wat u verwacht van de behandeling. Bel naar de salon of plan online een intake afspraak in. 

bottom of page